Αν νομίζεις ότι το μαύρο παγωτό που μονοπώλησε τα social media το περσινό καλοκαίρι ήταν ό,τι πιο παράξενο έχεις δει, κάνεις λάθος. Η φετινή ιδιαίτερη γεύση, έμπλεκε το φαγητό με γλυκό και πραγματικά θα σε ξαφνιάσει.

Η φάρμα Windy Brow στο New Jersey κυκλοφόρησε τη νέα γεύση παγωτού της, με καραμελωμένο χοιρινό ζαμπόν, αβγοφέτες από τσουρέκι challah και σιρόπι σφενδάμου! Ναι σωστά διάβασες, όλα αυτά αναμειγνύονται μέσα στο παγωτό, δίνοντας ένα συνδυασμό που δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις, είτε το δοκιμάσεις όντως είτε όχι.

Η νέα αυτή γεύση εντάσσεται σε μία σειρά παγωτών, που κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι στο New Jersey (Only in Jersey collection) και η οποία περιλάμβανε και άλλες αναλόγως περίεργες γεύσεις, όπως καλαμπόκι. Το φετινό καλοκαίρι στο New Jersey σίγουρα δεν ήταν καθόλου βαρετό!

πηγή: olivemagazine.gr

COOKING TEAM

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο