Υλικά

  • 500 g μακαρόνια της επιλογής σας
  • 250 g κρέμα γάλακτος
  • 150 g καπνιστό σολωμό
  • 100 g τυρί κρέμα
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • χυμό απο μισό λεμόνι
  • αλάτοπίπερο
  • 2 κ.σ άνιθο ψιλοκομμένο
  • ¼ κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Βράστε τα μακαρόνια σας σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αλάτι στο νερό που βράζει!
  • Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέσα στο ελαιόλαδο σε μέτρια προς ψηλή θερμοκρασία μέχρι να διαφανίσει και να μαλακώσει. Κόψτε τον σολωμό σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τον στο τηγάνι.
  • Έπειτα, χαμηλώστε την φωτιά στο 2 (απο 1 εως 9 μετράω) και ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τον άνιθο. Αφήστε το σκεπασμένο 10 λεπτά.
  • Τέλος, προσθέστε λίγο αλάτι, μπόλικο μαύρο πιπέρι και τον χυμό απο το λεμόνι. Ανακατέψτε καλά και ενσωματώστε με τα μακαρόνια.
Μαριαλένα Τερζή

Μαριαλένα Τερζή

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι απο την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζώ! Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία όταν δεν συντονίζω ενα σπίτι το οποίο μοιράζομαι με 4 πανέμορφα παιδιά και τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα του κόσμου, τον άντρα μου! Ναι, είμαι απλά μια μαμά...δεν είμαι πιστοποιημένη chef αλλά σίγουρα είμαι η σεφ του σπιτιού μου και του δικού σας! Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο