Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 250 g βούτυρο
  • 125 g κακάο
  • 1 σφινάκι λικέρ της επιλογής σας
  • 1 κονσέρβα έτοιμη καραμέλα


Εκτέλεση

  • Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι σε μικρά κομματάκια σε ενα μεγάλο μπόλ.
  • Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε (να εχει κρυώσει λίγο, να μην βράζει)
  • Προσθέτουμε το κακάο και το σφινάκι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
  • Στρώνουμε μεμβράνη σε μια βαθιά φόρμα και βάζουμε μέσα το μείγμα.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες το λιγότερο.
  • Ξεφορμάρουμε και ρίχνουμε απο πάνω την καραμέλα.
  • Μπορείτε να φτιάξετε και δικιά σας καραμέλα αν το επιθυμείτε!
Μαριαλένα Τερζή

Μαριαλένα Τερζή

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι απο την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζώ! Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία όταν δεν συντονίζω ενα σπίτι το οποίο μοιράζομαι με 4 πανέμορφα παιδιά και τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα του κόσμου, τον άντρα μου! Ναι, είμαι απλά μια μαμά...δεν είμαι πιστοποιημένη chef αλλά σίγουρα είμαι η σεφ του σπιτιού μου και του δικού σας! Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο