Υλικά

  • 6 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
  • 1 κ.γ γλυκό πιπέρι (πάπρικα)
  • 1 κ.γ πολτό σκόρδου
  • 2 κ.γ κύμινο
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ σάλτσα σόγιας
  • αλάτι

 

Εκτέλεση

  • Κόψτε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο σας και προσθέστε σε αυτο όλα τα υπόλοιπα υλικά!
  • Αφήστε το σκεπασμένο σε ενα μπόλ μεσα στο ψυγείο για 1 ώρα να μαριναριστεί.
  • Ζεστάνετε ενα τηγάνι αντικολλητικό και τηγανίστε χωρίς επιπλέον λαδάκι μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο!
  • Σερβίρετε με πιτούλες (Εγω προσθέτω αλάτι και λίγο ρίγανη και της ψήνω στο γκρίλ για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά ίσα ίσα να πάρουν χρώμα και να τραγανέψουν απέξω αλλα να παραμείνουν μαλακές απο μέσα!!!), τζατζίκι, ντομάτα και κρεμμύδι!
Μαριαλένα Τερζή

Μαριαλένα Τερζή

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι απο την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζώ! Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία όταν δεν συντονίζω ενα σπίτι το οποίο μοιράζομαι με 4 πανέμορφα παιδιά και τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα του κόσμου, τον άντρα μου! Ναι, είμαι απλά μια μαμά...δεν είμαι πιστοποιημένη chef αλλά σίγουρα είμαι η σεφ του σπιτιού μου και του δικού σας! Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο