Υλικά για 4 μερίδες

4 ροδάκινα

4 μάνγκο, ώριμα

250 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

40 ml χυμός λεμονιού

8 παγάκια

Εκτέλεση

Καθαρίστε τα ροδάκινα και κόψτε τα σε φέτες.

Έπειτα καθαρίστε τα μάνγκο και κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια.

Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν πολτό.

Αφήστε το μείγμα σας για λίγο στο ψυγείο για να παγώσει και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

 

Το διαβάσαμε στο in.gr

COOKING TEAM

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο