Υλικά

  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο (ή ηλιέλαιο)
  • ¾ φλυτζάνι σιρόπι αγαύης
  • 2 αβγά
  • ½ ποτήρι γάλα
  • 1 κ.γ βανίλια σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 φλυτζάνια καφέ αλεύρι
  • 1 φακελάκι baking powder
  • 1 κούπα blueberries

 

Εκτέλεση

  • Προθερμάστε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς κελσίου
  • Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το σιρόπι αγαύης και το γάλα σε ενα μπόλ.
  • Προσθέστε τα αβγά ενα ενα ανακατεύοντας καλά (ιδανικά με μίξερ χειρός ή μεγάλο μίξερ πάγκου)
  • Προσθέστε το αλεύρι και ολα τα στεγνά υλικά και ανακατέψτε καλά.
    Έπειτα με μια μαρίζ, διπλώστε απαλά τα blueberry στο μείγμα.
  • Βουτυρώστε εναν δίσκο για muffin η βάλτε φύλλα απο αντικολλητικό χαρτί σε κάθε θηκούλα.
  • Προσθέστε απο 1.5 κουτάλι σούπας μείγμα σε καθε θήκη.
  • Πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη απο πάνω και ψήστε για 17 λεπτά!
    Ετοιμα και καλή σας απόλαυση!

Μαριαλένα Τερζή

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι απο την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζώ! Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία όταν δεν συντονίζω ενα σπίτι το οποίο μοιράζομαι με 4 πανέμορφα παιδιά και τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα του κόσμου, τον άντρα μου! Ναι, είμαι απλά μια μαμά...δεν είμαι πιστοποιημένη chef αλλά σίγουρα είμαι η σεφ του σπιτιού μου και του δικού σας! Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

PODCASTS

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο