Η νέα διατροφική τρέλα θέλει καφέ με... μαρέγκα! Ξετρέλανε το Ιnstagram

upload.jpg

Μπορεί ο καφές με σαντιγί να είναι πια ξεπερασμένος, αλλά ένα μαγαζί στην Σαούλ της Νότιας Κορέας βρήκε την αναβαθμισμένη του μορφή και είναι το κάτι άλλο.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού του Take-Out Drawing αποφάσισαν να μην κάνουν ένα καφέ που να είναι μία από τα ίδια, αλλά να προσθέσουν πάνω απ΄αυτόν... μαρέγκα.

upload.jpg

Η διαφορά με τον καφέ-βιενουά (δηλαδή με τον καφέ με σαντιγί) είναι ότι δεν λιώνει μέσα στο καφέ, αλλά τρώγεται ξεχωριστά (ή ακόμη μπορείς να την βουτήξεις και σε αυτό). 

upload.jpg

Με τον καφέ να έχει πλέον την δική του ονομασία, Paul’s Meringue Factory, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έτοιμο προς κατανάλωση, ακόμη και από αυτούς που δεν πίνουν γάλα, αφού πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλα προϊόντα για την παρασκευή της μαρέγκας.

upload.jpg

Ένας ακόμη λόγος που ο συγκεκριμένος καφές έχει γίνει τόσο viral στο Instagram είναι ότι ταιριάζει απόλυτα με το design του μαγαζιού (που θα κάνει τους food bloggers να θέλουν να ταξιδέψουν προς Κορέα μεριά), καθώς και τα πολύχρωμα κέικ τους με γέμιση κρέμα.

upload.jpg

Έτσι μετά από τις τέλειες φωτογραφίες που έβγαλαν οι «τυχεροί» πελάτες στο Instagram, το μόνο σίγουρο είναι ότι κι άλλοι θα σκεφτούν να ταιριάξουν καφέ και γλυκό σε ένα. 

upload.jpg