Το ξεκίνημα

Το COOKING network ξεκίνησε ως Portal Μαγειρικής το 2008 από τον chef, blogger και ραδιοφωνικό παραγωγό, Μιχάλη Γκότση. Λάτρης της τεχνολογίας, της μουσικής και της μαγειρικής, ο Μιχάλης Γκότσης ξεκίνησε να υλοποιεί ένα παντοτινό του όραμα: τη δημιουργία ενός δικτύου που θα έφερνε κοντά τους ανθρώπους που τους αρέσει να σερφάρουν και να μαθαίνουν για το καλό φαγητό και τα μυστικά της κουζίνας.

Σύντομα το περιεχόμενο του portal εμπλουτίστηκε με videos, podcasts, μια πλούσια αρθρογραφία και ειδησεογραφία, αλλά και πρωτότυπες συνταγές, ενώ πολλά γνωστά ονόματα του χώρου της εστίασης και γνωστά brands άρχισαν να το ακολουθούν στα κοινωνικά του δίκτυα. 

Σήμερα το COOKING network είναι μια δυναμική πολυσυλλεκτική ομάδα που με σύμβουλο και εμπνευστή τον Μιχάλη Γκότση αναπτύσσεται στο σύγχρονο απαιτητικό τοπίο της αγοράς, μέσα από συνεργασίες με εταιρείες, επιχειρήσεις και chefs. 


Τι κάνουμε σήμερα

Είμαστε foodies. Ταυτόχρονα όμως είμαστε marketers, chef, techies και creatives.

Με τα μοναδικά μας εργαλεία και χαρίσματα –τις ευαισθησίες, τη γνώση, το ένστικτο και την αγάπη μας για το φαγητό– βρίσκουμε τις νέες τάσεις και λανσάρουμε προϊόντα έχοντας πάντα κύριο στόχο να σας φέρουμε στην καρδιά και το μυαλό του κόσμου, των πελατών σας. Έτσι γινόμαστε ένα με την επιχείρησή σας, ένα αναπόσπαστο κομμάτι που θα ξεκλειδώσει τη δική σας μοναδικότητα. Βρίσκουμε τις προκλήσεις και ευκαιρίες, και προσφέρουμε τις στρατηγικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Με μια προσέγγιση 360ο καλύπτοντας από τη διοργάνωση special events μέχρι την δημιουργία engaging content και διαγωνισμών για τα κοινωνικά σας δίκτυα ή κανάλια, και από την ανάπτυξη ή διαχείριση της οnline ταυτότητας και brand μέχρι την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού, το COOKING network υπόσχεται να δημιουργήσει ένα φανατικό και πιστό κοινό για το δικό σας brand ή επιχείρηση.